Over ons

Over ons

Uw zorg nederland

Wij zijn een aanbieder van zorg die gericht is op uw vertrouwen in eigen kunnen en op het nemen van uw eigen aandeel in de verzorging. Úw Zorg Nederland (UZN) helpt u met het leven inrichten zoals u dat wilt, met onze hulp als het nodig is, maar zelf als het kan.

Wij leveren zorg aan huis of dicht bij huis en werken nauw samen met huisartsen, wijkverpleegkundigen, verzorgenden, maatschappelijk werkers, zorgvrijwilligers en andere informele initiatieven in de begeleiding van de juiste zorg. Onze dienstverlening wordt (afhankelijk van het type zorg) 24 uur per dag en 7 dagen per week geleverd. Het werkgebied van UZN is Amsterdam en omstreken.

Visie UZN

UZN wil zich als kleine vooruitstrevende thuiszorgorganisatie profileren als een betrouwbare aanbieder van thuiszorg van hoge kwaliteit. Het aanbieden van een vakkundig advies en/of zorgpakket, afgestemd op de specifieke behoeften van de cliënt die hen in staat stelt zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen, ook als zij door ziekte of handicap of andere problemen een –nieuwe of andere – hulpvraag heeft of krijgt, staat daarbij voorop.

Belangrijke waarden en normen hierbij zijn:

  • Het behoud van eigenheid en autonomie;
  • Het behoud van volwaardig burgerschap;
  • Het werken vanuit de mogelijkheden van mensen;
  • Het behoud van kwaliteit van leven;
  • Een stimulerende leefomgeving;
  • Het respecteren van privacy;
  • Het behoud van een vertrouwde omgeving

Missie UZN

De missie van UZN is het verstrekken van professionele en betrouwbare thuiszorg. We helpen daarbij iedereen, ongeacht afkomst, religie of levensovertuiging, die voor korte of langere tijd (thuis)zorg en ondersteuning nodig heeft.

Of het nu gaat om persoonlijke verzorging, ambulante ondersteuning of verpleging: bij ons zijn cliënten altijd in goede en deskundige handen.

Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden.

Aangesloten verenigingen en lidmaatschappen

Úw Zorg Nederland is lid van en aangesloten bij, de volgende verenigingen en organisaties:

————————————————————-

Uitsluitingscriteria cliënten thuiszorginstellingen

Wij vinden het erg belangrijk om de juiste zorg te leveren aan onze cliënten. Dit heeft tot gevolg dat we zorgvragers die een specifieke zorgvraag hebben of een bepaald gedrag vertonen niet altijd de juiste zorg kunnen bieden. Om deze redenen hanteren we transparante uitsluitingscriteria (PDF-download).

————————————————————-

Klachtenreglement

We vinden het fijn wanneer u ons laat weten dat u een klacht hebt of dat u niet tevreden bent. Dan kunnen wij ervoor zorgen dat het in de toekomst beter gaat. Misschien is er sprake van een misverstand en bent u geholpen met een duidelijke uitleg. Wij kunnen u vragen beantwoorden of kunnen samen op zoek gaan naar een oplossing. Blijf dus niet alleen met uw klacht zitten, maar ga met ons in gesprek. Zo verbeteren we de zorg, niet alleen voor uzelf, maar ook voor anderen.

Lees hier het volledige Klachtenreglement (PDF-download).Heeft u klachten dan kunt u ten alle tijden telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen naar klachten@uwzorgnederland.nl

————————————————————-

Cliëntenraad

Zorginstellingen in Nederland zijn wettelijk verplicht om een cliëntenraad te hebben. De cliëntenraad van Úw Zorg Nederland is sinds 2018 actief en heeft met succes – dankzij cliënten – een aantal belangrijke onderwerpen doorgevoerd. Contactpersoon: Rene Bohne, te bereiken via 0683795757

————————————————————-

Privacyreglement

Privacy speelt een belangrijke rol in de relatie tussen de cliënten en de zorgorganisatie en staat daarmee hoog op de bestuurlijke agenda. Zorgorganisaties zijn verplicht om zorgvuldig en veilig, proportioneel en vertrouwelijk om te gaan met het verzamelen, bewaren en beheren van persoonsgegevens van cliënten.

Lees hier het volledige privacyreglement2018 van Úw Zorg Nederland (PDF-download).

————————————————————-